Maatwerk tarief

DEELDIENSTEN 

 • Wens je enkel een bouwkundige meeloopkeuring, dan brengen wij je graag in contact met een bouwkundige uit de regio. De kosten bedragen ca. 150,- / 200,- inclusief BTW en je rekent rechtstreeks met deze bouwkundige af. Wij hebben geen verdere betrokkenheid en rekenen voor deze service dan ook geen kosten.  
 • Wil je dat wij alleen jouw koopakte controleren en goed uitleggen, dan vragen wij daarvoor 150,-.  Inclusief BTW. We gaan dan vooral op zoek naar afwijkende bepalingen die in je nadeel zouden kunnen werken.

VOLLEDIGE AANKOOPBEGELEIDING

 

Twee mogelijkheden…

1. er is géén ruimte in de prijs.

2. er is wél ruimte in de prijs.

 

Maak je gebruik van onze volledige aankoopbegeleiding dan hanteren we een vast tarief van 1950,- (incl. btw) als er géén ruimte zit in de vraagprijs. Het is dan vooral onze taak om de woning binnen te halen, zodat andere kopers het nakijken hebben.

Zit er wél ruimte in de vraagprijs, dan geldt eveneens het tarief van 1950,- , maar daar bovenop vragen we een prestatietarief van 10 % over het bedrag dat we van de prijs weten af te dingen. Ook weer inclusief BTW. Zo weet je zeker dat wij zullen knokken voor de allerlaagste aankoopprijs. Dagelijks word je op de hoogte gehouden en uiteindelijk beslis je zelf of de behaalde eindprijs OK is.

Deze tarieven zijn inclusief: 

–  Een berekening van het meest kansrijke bod dat past bij jouw wensen. Het bod is gebaseerd op vele objectieve data en mag nooit een slag in de lucht zijn! Wij zijn er trots op dat we de enige aankoopmakelaar in Nederland zijn die gebruik mag maken van de uiterst nauwkeurige waarde-berekeningen van Walter Living in Amsterdam. De waarde van de woning wordt bepaald door echt goed vergelijkbare referentiepanden.

–  De best mogelijke onderhandelingen *.

–  Een zeer uitgebreid waarde-rapport.

–  Een bouwkundige meeloopkeuring. Niet nodig? 150,- korting.

–  Een juridische check van de koopakte.

–  Zoektocht naar de goedkoopste notaris.

 

No cure, no pay: komt het niet tot een koop, dan zijn er geen kosten en hopen we je gauw weer terug te zien bij een volgende woning. Komt het wel tot een koop, dan betaal je ons pas bij de notariële overdracht van de woning.

* Onderhandelen gaat niet alleen over de prijs. Ook de voorwaarden, de verhuisdatum en de mogelijke overname van roerende zaken zoals kasten en zonwering bespreken wij graag namens jou. 

  Voorbeeld 1. 

  Vraagprijs woning:  260.000
  Eindprijs na onze onderhandelingen: 248.000

  ONDERHANDELINGSWINST 12.000,-

  Tarief:

  • Vast tarief           1950,-
  • Prestatiebonus  1200,-
  • Totaal                  3150,-. (3000,- zonder bouwkeuring)

  Alle bedragen inclusief BTW. De notaris verwerkt onze factuur, je hoeft dus geen geld voor te schieten. 

  Voorbeeld 2

  Vraagprijs woning: 285.000,-
  Eindprijs: 315.000,-
  Onderhandelingsresultaat: nihil.

  Tarief: 

  • Vast tarief 1950,-
  • Prestatiebonus nihil
  • Totaal 1950,-. Inclusief BTW. Zonder bouwkundige keuring: 1800,-